Στρώματα Latex, αυχενικά μαξιλάρια Latex, ορθοπεδικά προϊόντα ύπνου από τη Novastrom

Στρώματα Latex, αυχενικά μαξιλάρια Latex, ορθοπεδικά προϊόντα ύπνου από τη Novastrom

 

 

Η Εταιρεία NOVA STROM δραστηριοποιείται στη μεταποίηση και κατασκευή στρωμάτων και μαξιλαριών από εξολοκλήρου γνήσιο 100% LATEX.

Η NOVA STROM είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που δημιουργεί στρώματα, αναστρώματα, παιδικά στρώματα και μαξιλάρια αποκλειστικά και με μοναδικό υλικό το φυσικό LATEX 100%.Η NOVA STROM βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα των άνθρωπο δημιούργησε μια σειρά στρωμάτων σε όλες τις πιθανές διαστάσεις που μπορεί να ζητηθούν. Τα στρώματα LATEX της NOVA STROM είναι επενδυμένα με υφάσματα οικολογικά, φιλικά προς τον άνθρωπο. Τα καλύμματα είναι κατασκευασμένα/καπιτοναρισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να βγαίνουν και να πλένονται αν παραστεί ανάγκη.

Η NOVA STROM γνωρίζοντας τη βαρύτητα και την αγάπη ενός γονιού προς το παιδί του δημιούργησε μια σειρά παιδικών και βρεφικών στρωμάτων, κατασκευασμένα από γνήσιο 100% LATEX και οικολογικά υφάσματα για τα καλύμματα τους.

 

Αναλαμβάνουμε Ξενοδοχειακό Εξοπλισμό

σε στρώματα, κρεβατοστρώματα , μαξιλάρια και ειδικές κατασκευές για τροχόσπιτα ή σκάφη κατόπιν συνεννοήσης.

Ενημερωθείτε Άμεσα

 

H NOVA STROM για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, κατασκεύασε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο 17χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθήνας στροφή Αγίου Αθανασίου.

Συνεχίζοντας τη περιήγηση. .

Επιτρέψτε μας να σας γνωρίσουμε τα προϊόντα μας